ReciPlàstic continua amb les seues accions informatives a peu de carrer en Sant Marcel·lí abans del començament del pilot en el barri

26 Abr 2019 0 coments
  • La iniciativa ReciPlàstic forma part del projecte europeu PlastiCircle
  • Les inscripcions per a participar en el projecte pilot estan obertes online a través de www.supermarcelina.com
  • Totes les persones que s’hagen registrat podran començar a participar depositant les bosses en el contenidor a partir del pròxim 1 de maig.
  • Vore fotos açí 

En línia amb l’estratègia informativa i de participació ciutadana de la iniciativa de ReciPlàstic per a donar a conéixer el projecte pilote que es desenvoluparà en Sant Marcel·lí, aquesta setmana s’ha tornat a convocar a la ciutadania en una acció divulgativa realitzada al carrer Pio IX.

En concret, el dimecres 24 d’abril totes les persones interessades a saber més sobre aquesta iniciativa, van poder acostar-se fins a l’expositor que sota la marca de campanya “Supermarcelina” va estar a la disposició de la ciutadania de 17h a 19h.

Entre altres coses, els ciutadans van poder conéixer detalladament com participar en aquesta iniciativa de reciclatge d’envasos lleugers i economia circular, com aconseguir ecopunts, saber quins són els regals per a canviar per ecopunts així com registrar-se si així ho desitjaven.

Les persones assistents es van mostrar especialment interessades en la nova pàgina web del projecte, www.supermarcelina.com a través de la qual tothom pot estar al dia de les notícies del projecte, consultar els seus ecopunts o fins i tot participar en processos participatius.

Deja un Comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *