Canvia els teus eco-punts per regals del projecte ReciPlàstic

07 Nov 2019 0 coments

El projecte ReciPlàstic va finalitzar en el barri de Sant Marcel·lí el passat 31 d’octubre, i ara és el moment que els veïns reben el seu premi per participar i implicar-se en el reciclatge i la recollida selectiva de plàstic.

El programa ha sigut un èxit, i ara arriba el moment des puguen canviar els eco-punts obtinguts en aquests mesos per premis.

El dilluns 11 de novembre anunciarem els 3 guanyadors dels patinets elèctrics que rebran el seu premi en un acte públic a mitjan desembre, i del qual prompte donarem més detalls.

Entre el dilluns 11 de novembre i el diumenge 24 de novembre es podran canviar els eco-punts per regals en la nostra plataforma online, fent clic ací.

Cada participant podrà triar els regals que preferisca fins a esgotar els seus eco-punts; cal tindre en compte que alguns regals es poden esgotar i per tant caldrà triar uns altres.

També es pot triar el regal a canviar de manera presencial. Per a això l’equip de ReciPlàstic estarà en l’Associació de Veïns de Sant Marcel·lí (C./ Arquebisbe Olaechea, 41) els dimecres 13 i 20 de novembre (10.00-13.00 hores).

Tots els premis seran entregats en l’acte públic que se celebrarà a mitjan desembre. Si en aqueixa data algun dels premiats no pot recollir el seu regal, se li enviarà per correu al seu domicili.

Deja un Comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *