La festa del reciclatge posa fi a Reciplàstic aquest dissabte en Sant Marcel·lí

13 Des 2019 0 coments

Després de sis mesos de treball i una gran implicació dels veïns del barri de Sant Marcel·lí, el projecte Reciplàstic arribarà a la fi aquest dissabte, 14 de desembre, amb una festa del reciclatge.

Serà en la plaça de l’Església (Carrer Arquebisbe Olaechea, 29) de 10,30 a 13,30 hores. Hi haurà ambientació musical, dos tallers perquè els més xicotets facen les seues pròpies figures i aprenguen a treballar amb material reciclat i activitats familiars.

A més, es podrà recollir els premis per haver participat i reciclatge correctament al llarg d’aquests mesos, després d’haver-los triat fa unes setmanes i canviat els seus eco punts. Per a poder recollir els regals serà imprescindible identificar-se amb el DNI o tindre una autorització degudament emplenada. Si algun dels premiats no pot recollir el seu regal, se li enviarà per correu al seu domicili.

També s’entregaran els 3 patinets elèctrics als 3 guanyadors de Reciplàstic, que ja es van anunciar fa un mes.

 

Projecte europeu PlastiCircle

ReciPlàstic és la marca local del projecte europeu PlastiCircle i està coordinat per ITENE (Institut Tecnològic de l’Embalatge, Transport i Logística) i compta com a socis locals amb el centre d’innovació Les Naus, SAV-S.A. Agricultors de la Vega de València i Ecoembes, l’organització mediambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos a Espanya.

València és una de les tres ciutats, al costat d’Utrecht (Països Baixos) i Alba Iulia (Romania), seleccionada per a ser l’escenari pilot del projecte europeu *PlastiCircle que té com a finalitat reinventar el cicle de reciclatge d’envasos i embalatges plàstics.

A més dels socis locals, el projecte compta entre els socis espanyols amb INTERVAL (Indústries Termoplàstiques Valencianes) i la Fundació KIMbcn (Knowledge Innovation Market Barcelona). En total, el consorci europeu està integrat per 20 institucions tant públiques com privades d’Espanya, Noruega, Alemanya, Països Baixos, Regne Unit, Itàlia, Bèlgica, Romania i Eslovènia.

 

Deja un Comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *